High Quality DK Squash Ball Training Machine

High Quality DK Squash Ball Training Machine

Fungsi: 1. Fungsi pinuh kontrol jauh jauh (laju, frekuensi, sudut, puteran, sareng sajabana) 2. Program serelek intelektip, program diri modus latihan anu béda 3. Jauh-kontrol sacara teratur disaluyukeun panempatan sareng sudut nangtung anu béda sareng sudut horizontal 4. Hiji tombol pikeun...
Chat Now

Product Details

Fungsi:
1. Fungsi pinuh kontrol jauh jauh (laju, frekuensi, sudut, puteran, sareng sajabana)
2. Program serelek intelektip, program diri modus latihan anu béda
3. Jauh-kontrol sacara teratur disaluyukeun panempatan sareng sudut nangtung anu béda sareng sudut horizontal
4. Hiji tombol pikeun milih "6 jinis modus cross line dibereskeun", gerakan horisontal, gerak nangtung sareng fungsi sanés
5. Waktu batré na 2-3 jam ngantepkeun anjeun ngalatih dimana waé sareng iraha waé.
6. kontrol arah-arah
Fungsi pemanasan suhu 7.Constant
8. Henteu aya macét
9. Batré litium anu diwangun, waktos tiasa tahan kanggo 3 jam.
10. Pangecas diwangun-kipas leutik
11. Hirup jasa panjang.
12. Mesin bal Dash1 DQ1 - Bisa ngirim bal satengah-luhur atanapi bal luhur, hayu anjeun ngalaman perang anu béda!
FUNGSI FOLEKS HENTEOL
Titik-titik, sirkulasi nangtung, sirkulasi horisontal, acakisasi, sirkulasi salib, pamrograman bebas, Topspin, backspin, régulasi kacepetan, Peraturan Frékuénsi, Répénasi denda tanpa wates nangtung
Parameter produk:
1. Daya produk: 230W
2. Kelir: Hideung
3. Tegangan listrik kakuatan: 110v-240v
4. Produk volume: 40 * 37 * 61cm
5. Nganggo obyék: Individu, sakola, klub, lembaga latihan


Hot Tags: high quality dk squash ball training machine, China, manufacturers, suppliers, factory, buy, wholesale, in stock

Inquiry

You Might Also Like