Siboasi Badminton Shuttlecock Training Machine 4025

Siboasi Badminton Shuttlecock Training Machine 4025

1. Top model for training & playing; 2. High quality ; 3. years warranty for all clients all over the world; 4. Good price ; 5. Welcome to do business with us ; 6. Email address : sukie@dksportbot.com 7. Whatsapp ID : +86 136 6298 7261
Chat Now

Product Details

 

Attn : Sales Manager :  Miss Lady Sukie 

Whatsapp ID :              +86 136 6298 7261--on line in 24 hours for you  ;

Email box :                    sukie@dksportbot.com 


Welcome to contact us soon at your most convenient time !

 


DB2 Shuttlecock feeding equipment -Top Model :


mesin latihan shuttlecock badminton siboasi 4025


1.Daya remot LCD kanthi fungsional (kacepetan, frekuensi, lintasan, lsp)

2. Pemrograman cerdas kanggo nyetel kabeh pengadilan kanthi 28 poin panah

3.Usomatic ngangkat kolom kanthi tombol bisa mandheg kanthi dhuwur.

4. Sistem pasokan listrik kanthi cerdas (100-240 V) kanggo nglindhungi mesin kasebut.

5. Pangaturan dhuwur vertikal kanthi otomatis, dhuwur sing bisa dienggo nganti 8 meter

6.Roteasi kontrol tingkat dhuwur sing beda fungsi rong garis (sudhut, tengah, sempit)

7. fungsi acak, enem jinis shuttle, fungsi ngaso, trep kanggo operate

8. Komponen utama: roda nembak lan mesin utama bahan berkualitas tahan lama, bisa urip mesin nganti 10 taun

9. Desain entheng lan gampang kasus

10. Gulung roda tripod nganggo rem, gampang digawa

11. kapasitas: 180 buah feri

12. Aksesoris kalebu remot kontrol, kabel pangisi daya lan kabel listrik



1

3

5

4

6

7

8

9

10

11

12

 


 

Looking forward to hearing from your inquiry !

Hot Tags: siboasi badminton shuttlecock training machine 4025, China, manufacturers, suppliers, factory, buy, wholesale, in stock

Inquiry

You Might Also Like