High Quality Badminton Shuttlecock Shooting Machine For Stroke Skill Training

High Quality Badminton Shuttlecock Shooting Machine For Stroke Skill Training

Μηχάνημα μπάντμιντον Shuttlecock Feeder Μπάντμιντον υποβρύχιο προπονητικό μηχάνημα προπόνηση καρπού DK Μπάντμιντον μπάλα μηχάνημα shuttlecock μηχανή γυρίσματος κίτρινο tablet Shuttle μηχανή Κατάλληλο για γήπεδο μπάντμιντον μπάντμιντον γήπεδο μπάντμιντον ακαδημία μπάντμιντον λέσχη Εμπορικό κέντρο...
Chat Now

Product Details

Μηχάνημα μπάντμιντον Shuttlecock Feeder Μπάντμιντον υποβρύχιο προπονητικό μηχάνημα προπόνηση καρπού
DK Μπάντμιντον μπάλα μηχάνημα shuttlecock μηχανή γυρίσματος κίτρινο tablet Shuttle μηχανή Κατάλληλο για γήπεδο μπάντμιντον μπάντμιντον γήπεδο μπάντμιντον ακαδημία μπάντμιντον λέσχη
Εμπορικό κέντρο υψηλής ισχύος και υψηλής ταχύτητας
Σε συνδυασμό με δύο κλουβιά μεταφοράς, γρήγορη λήψη και μπορεί να προγραμματίσει επαγγελματικό σημείο πτώσης που θέλετε
Φορητό και με όλους τους τροχούς κατεύθυνσης. Τα κουνήματα των τροχών λειτουργούν επίσης.
Η καθαρή μπάλα είναι ακριβής και η υψηλή καθαρή μπάλα μπορεί να ρυθμιστεί καλά. Υψηλή και τυπική.
Πολλοί παίκτες δήλωσαν ότι η μπάλα τους αισθάνεται καλύτερα και μπορεί να πυροβολήσει περισσότερο και να ελέγξει καλύτερα.

1. Το S8025 αποτελείται από δύο κλωβούς μπάλας, δύο κεφαλές, μια βάση και ένα tablet.
 2. Δύο σφαιρικοί κλωβοί μπορούν να κρατήσουν 360-400 μπάλες ταυτόχρονα, χωρίς να πάρει μπάλες
 3. Γωνία ανύψωσης της μπάλας από 35 μοίρες σε -16 μοίρες, ρυθμίστε αυτόματα οποιαδήποτε γωνία εντός του εύρους του σταδίου, χωρίς τηλεχειριστήριο, όλα ελεγχόμενα από υπολογιστή
 4. Μπορεί να αποθηκεύσει 96 τρόπους εκπαίδευσης και να ξεκινήσει με ένα κουμπί μόλις ορίσετε μια νέα λειτουργία. Η αποθήκευση πολλαπλών τρόπων μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς μαθητές και διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων. Μπορείτε να ορίσετε άμεσα, να διαγράψετε, να προσθέσετε, να τροποποιήσετε τρόπους.
 5. Η ταχύτητα, η συχνότητα, η οριζόντια γωνία και το κατακόρυφο ύψος μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα.
 6. Συνδυάζεται παράλληλα ή υψηλά και χαμηλά. Τα εμπρός και πίσω πεδία χωρίζονται από δύο μηχανήματα. Η εξυπηρέτηση είναι πιο σταθερή, η τοποθέτηση είναι πιο ακριβής και τα δύο μηχανήματα ταιριάζουν απόλυτα για να καλύψουν το πλήρες γήπεδο.
 7. Κατάλληλο για οποιοδήποτε shuttlecock (νάιλον, πλαστικό και ούτω καθεξής)
 8. Η βάση μπορεί να διπλωθεί για εύκολη συναρμολόγηση και μεταφορά. Οι τέσσερις τροχοί ανθεκτικοί στη φθορά κάνουν το πλαίσιο πιο σταθερό και πιο βολικό στην κίνηση.
 9. Είναι ένας καλός βοηθητικός εξοπλισμός για την αρχική πρακτική των μαθητών και την επακόλουθη βελτίωση των επιπέδων δεξιοτήτων.

Η άσκηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση του σώματος υγιή. Ήδη από το 2400 χρόνια πριν, ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής είπε: «ηλιοφάνεια, αέρας, νερό και κίνηση, που είναι η πηγή ζωής και υγείας». Ζωή και υγεία, ο ήλιος, ο αέρας, το νερό και η κίνηση. Μακροχρόνια άσκηση, μπορεί να κάνει τους ανθρώπους νέους, τα πνεύματα ενός άνθηση.
Ένα καλό πρόγραμμα άσκησης πρέπει να περιλαμβάνει αερόβια άσκηση και αναερόβια άσκηση.
Ασκηση αερόμπικ:
Η αερόβια άσκηση είναι πολύς χρόνος για να ασκείστε αθλήματα (άσκηση αντοχής), κάνοντας την καρδιά (κυκλοφορικό σύστημα), τον πνεύμονα (αναπνευστικό σύστημα) να πάρει πλήρη και αποτελεσματική διέγερση, να βελτιώσει την καρδιά, τη λειτουργία των πνευμόνων. Για να εξασφαλιστεί η καλή τροφοδοσία οξυγόνου και διατροφής σε ολόκληρους τους ιστούς και τα όργανα του σώματος, ώστε να διατηρηθεί η καλύτερη λειτουργική κατάσταση. Περιλαμβάνει ποδήλατο, κολύμπι, τζόκινγκ, μπάντμιντον κ.λπ.
Αναερόβια άσκηση:
Η λεγόμενη αναερόβια άσκηση, αναφέρεται στον μυ που βρίσκεται στην κατάσταση «οξυγόνου» της κατάστασης άσκησης υψηλής έντασης. Όπως τρέξιμο, άρση βαρών, ρίψη, υψηλό άλμα, μακρύ άλμα, διελκυστίνδα, μυϊκή προπόνηση κλπ. Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να ρυθμίσουν και να ασκήσουν τους μυς, κυρίως από το μυϊκό γλυκογόνο για την παροχή ενέργειας.
Μου αρέσει πολύ το μπάντμιντον. Επειδή το παιχνίδι μπάντμιντον έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι πολύ διασκεδαστικό και οι παίκτες με ακόμη και ένα μέτριο επίπεδο δεξιοτήτων μπορούν να πηδήσουν μέσα και να απολαύσουν όχι μόνο τις κοινωνικές πτυχές του ομαδικού παιχνιδιού, αλλά και τα φανταστικά οφέλη για την υγεία μιας εξαιρετικής καρδιαγγειακής προπόνησης. Εξαίρεση, μπορεί να μας αφήσει να διατηρήσουμε υγιείς. μπορεί να μας αφήσει να αισθανόμαστε συναρπαστικό, μπορεί να μας αφήσει να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. μπορεί να μας αφήσει να είμαστε ευέλικτοι. μπορεί να μας επιτρέψει να αυξήσουμε την αντοχή, την προσοχή και την ικανότητα δράσης. μπορεί να καλλιεργήσει βούληση. μπορεί να μας αφήσει να ξεφύγουμε από προβλήματα. και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσω τη φόρμα μου και από τον οποίο κερδίζω μεγάλη διασκέδαση. Επιπλέον, το μπάντμιντον είναι ένα φυσικό απαιτητικό παιχνίδι, και είναι και ψυχικά προκλητικό. Στα μικτά διπλά, η ομαδική εργασία είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας τρομερής συνεργασίας.
Παίζω μπάντμιντον Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο άθλημα που σε κάνει να συναντήσεις πολλά νέα άτομα και να διασκεδάσεις ταυτόχρονα, και είναι καλό για τα πόδια και το σώμα των ματιών μου.
Τα πυροβόλα όπλα ραντάρ κατασκευασμένα για την τηλεόραση αναβοσβήνουν αμέσως την ταχύτητα των σερβιρισμάτων, των βολών και των γηπέδων στο αθλητικό κοινό σε όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες, αλλά λίγοι θεατές θα μπορούσαν να ονομάσουν το ταχύτερο άθλημα ρακέτας στον κόσμο. Ο τίτλος ανήκει στο μπάντμιντον.
Η πτήση του shuttlecock, ενός πυραύλου φελλού και φτερούγας χήνας που παίζουν οι παίκτες πέρα από το δίχτυ, έχει καταγραφεί με ταχύτητες 260 χιλιομέτρων ανά ώρα. Η ταχύτητα, η ευελιξία και οι αντανακλαστικές ταχύτητες είναι απαραίτητες για το παιχνίδι. Προσθέστε επίσης αντοχή - οι παίκτες είναι γνωστό ότι καλύπτουν περισσότερα από έξι χιλιόμετρα σε έναν αγώνα.
Παίζω μπάντμιντον Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο άθλημα που σε κάνει να συναντήσεις πολλά νέα άτομα και να διασκεδάσεις ταυτόχρονα, και είναι καλό για τα πόδια και το σώμα των ματιών μου.
Μόλις οι παίκτες κατακτήσουν αυτές τις βασικές κινήσεις, μπορούν να χτυπήσουν το shuttlecock από και προς οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου, δυνατά και απαλά όπως απαιτείται. Πέρα από τα βασικά, ωστόσο, το μπάντμιντον προσφέρει πλούσιες δυνατότητες για προηγμένες δεξιότητες εγκεφαλικού επεισοδίου που παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επειδή οι παίκτες μπάντμιντον έχουν

Hot Tags: high quality badminton shuttlecock shooting machine for stroke skill training, China, manufacturers, suppliers, factory, buy, wholesale, in stock

Inquiry

You Might Also Like